В Европейския съюз се засича целенасочена дезинформация за пандемията от ковид

...
В Европейския съюз се засича целенасочена дезинформация за пандемията от ковид
Коментари Харесай

В ЕС се засича целенасочена дезинформация за пандемията и за войната в Украйна

В Европейския съюз се засича целенасочена дезинформация за пандемията от коронавирус и за войната в Украйна, уточни през днешния ден пред Европейския парламент евродепутатът Сандра Калниете (ЕНП, Латвия), която изготви отчет за външното въздействие, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2048
По нейните думи " пропагандната машина на (руския президент Владимир) Путин " работи в Европа, с цел да оправдае войната в Украйна, само че не от 24 февруари, а от десетилетия, в опит да разедини европейските общества. Тя добави, че външното въздействие в Европейски Съюз се показва в дезинформация, хакерски атаки, въздействие над публичното мнение в обществените медии, тормоз над публицисти, неразбираемо финансиране за партии.

Калниете предложи да се въведат задължителни европейски правила за логаритмите в интернет, да се премахват акаунти, които отхвърлят или оправдават войната и закононарушенията против човечеството. Тя настоя европейските медии да увеличат съдържанието на съветски и украински език, както и четирикратно да се покачат средствата, които Европейски Съюз отпуска за самостоятелни медии в чужбина.

По нейните думи би трябвало да се наложат санкции за забърканите в хакерските атаки против Украйна. 

Нашите пари се употребяват за финансирането военната мощност на Путин, която в този момент служи за избиването на почтени украинци. Ако не спрем този поток от злато, ще заслужаваме всички последствия, заключи Калниете. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР